top of page

Onze Producten

Onze producten

Bij Luxe Warme Bakker Cock Leijs wordt alles zelf gemaakt in onze eigen bakkerij. Wij werken zo veel mogelijk met natuurlijke producten en haast zonder conserveringsmiddelen of andere toevoegingen.

 

Ook worden er steeds meer grondstoffen verwerkt die lactose en koemelk vrij zijn.Ook is sinds kort gluten vrij brood verkrijgbaar. Zout arm brood (bruin) is er ook. Dit is echter wel op bestelling.

 

De bloem en meel soorten die wij verwerken zijn bijna allemaal van Zeeuwse bodem. Deze komen van Krijger Molenaars uit Renesse. De overige grondstoffen worden aan geleverd via onze eigen bakkersinkooporganisatie Beko-nederland. Natuurlijk willen wij zo veel mogelijk inspelen op de wensen van onze klanten. Wilt u toch iets speciaal vraag er gerust naar bij onze medewerkers. In overleg gaan we dan kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Omdat wij met de grootste zorg onze producten maken is er toch wel eens een kleine kans dat er iets mis gaat. Laat het ons zo spoedig mogelijk weten wij zorgen indien mogelijk voor een snelle en goede oplossing

1aa7dfdc-9de9-4fc4-8a0b-51fbe59e98fd.JPG
bottom of page