top of page
uit de Bakkerij

Brood

Bij Luxe Warme Bakker Cock Leijs wordt alles zelf gemaakt in onze eigen bakkerij. Wij werken zo veel mogelijk met natuurlijke producten en haast zonder conserveringsmiddelen of andere toevoegingen.

 

Ook worden er steeds meer grondstoffen verwerkt die lactose en koemelk vrij zijn. Ook is sinds kort gluten vrij brood verkrijgbaar. Zout arm brood (bruin) is er ook. Dit is echter wel op bestelling.

 

De bloem en meel soorten die wij verwerken zijn bijna allemaal van Zeeuwse bodem. Deze komen van Krijger Molenaars uit Renesse. De overige grondstoffen worden aan geleverd via onze eigen bakkersinkooporganisatie Beko-nederland. Natuurlijk willen wij zo veel mogelijk inspelen op de wensen van onze klanten. Wilt u toch iets speciaal vraag er gerust naar bij onze medewerkers. In overleg gaan we dan kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Omdat wij met de grootste zorg onze producten maken is er toch wel eens een kleine kans dat er iets mis gaat. Laat het ons zo spoedig mogelijk weten wij zorgen indien mogelijk voor een snelle en goede oplossing

icoon.png

Allergieën of Dieet

Heeft u een allergie of volgt u een specifiek dieet? Laat het ons weten en wij zoeken samen met u naar een passende oplossing!

Een greep uit ons aanbod...

Groot brood
Klein brood
Krokantbrood
Hartige snacks
Zoete snacks